Konsertit » Anu Pulkkinen (Kuopio)

Päivä
19.06.12
Viikonpäivä
tiistai
Aika
20:00

Anu Pulkkinen on Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan urkuri, sekä Sibelius-Akatemian Kuopion osaston urkujensoiton tuntiopettaja. Hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta 1998, jossa hänen urkujensoiton opettajinaan olivat Juha Laasio, sekä professorit Erkki Tuppurainen ja Kari Jussila. Pulkkinen suoritti Kari Jussilan johdolla urkujensoiton A-tutkinnon 2001. Pulkkinen on soittanut useilla urkujensoiton mestarikursseilla, mm. Pariisissa Naji Hakimin oppilaana. Hän on pitänyt soolokonsertteja eri puolilla Suomea, mm. Lahden kansainvälisellä urkuviikolla, PoriOrgan -festivaalilla sekä Mäntän musiikkijuhlilla. Lisäksi hän on konsertoinut Kuopion Tuomiokirkon Kamarikuoron, Kuopion Kaupunginorkesterin sekä erilaisten kamarimusiikkiyhtyeiden ja solistien kanssa sekä urkurina, cembalistina että pianistina. Konserttimatkoja hän on tehnyt Itävaltaan, Unkariin, Viroon ja Saksaan.