Konsertit » John Scott

Päivä
04.08.15
Viikonpäivä
tiistai
Aika
20:00

John Scott aloitti uransa Yorshiren katedraalin kuoropoikana suorittaen tärkeimmät tutkintonsa kouluvuosinaan. Hänen opettajiinsa lukeutui mm Dame Gillian Weir. Ensikonserttinsa Sott antoi Royal Albert Hallissa 1977 Promsfestivaalilla. vuosina 1978 ja 1984 hän voitti Manchesterin ja Leipzigin Bach-kilpailun ensimmäiset palkinnot.

John Scott toimi urkurina Musical Directorina Lontoon St.Paulsin katedraalissa 1990-2004. Urkurina John Scott on konsertoinut viidellä mantereella, hänelle on sävelletty lukuisia teoksia ja hän vihkinyt useita merkittäviä konserttiurkuja. Hän on toiminut myös säveltäjänä. American Guild of Organist nimitti hänet vuonna 1998 vuoden ulkomaalaiseksi urkuriksi. Kesällä 2004 hän siirtyi New Yorkin St Thomasin musiikinjohtajaksi.