Konsertit » Olivier Eisenmann (Sveitsi)

Päivä
05.07.16
Viikonpäivä
tiistai
Aika
20:00

Olivier Eisenmann syntyi Sveitsin Zürichissä. Hän opiskeli professori Eduard Kaufmannin johdolla Luzernissa. Eisenmann opiskeli myös filosofiaa Zürichin yliopistossa suorittaen tohtorin tutkinnon.

Eisenmann toimi aluksi pianostina, mutta omistautui sittemmin urkurin uralle ja hän onkin esiintynyt lähes jokaisessa Euroopan maassa. Konserttikiertueet ovat vieneet hänet Euroopan lisäksi  Meksikoon, USAhan, Australiaan, Uuteen Seelantiin, Singaporeen ja Venäjälle.

Eisenmann on tehnyt nauhoituksia radiolle ja televisolle ympäri maailmaa sekä tehnyt runsaasti levytyksiä. Opetustyön ja mestarikurssien lisäksi hän kirjoittanut lukuisia artikkeleita eri lehtiin. Vuonna 2014 hän sai ”Weggiser Rose” -palkinnon maailmanlaajuisesta musiikillisesta aktiviteetistaan.​