Konsertit » Anna Pulli, Helsinki

Päivä
11.07.17
Viikonpäivä
tiistai
Aika
20:00

Helsingin tuomiokirkko-
seurakunnan johtava kirkkomuusikko Anna Pulli on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta sekä kirkkomusiikin että esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta opettajinaan mm. Markku Hietaharju ja Pekka Suikkanen. Hän on täydentänyt opintojaan myös prof. Christophe Mantouxn luokalla Strasbourgissa. Urkurina hän on konsertoinut soolokonsertein Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa sekä Saksassa. Hän tekee säännöllisesti yhteistyötä monien kuorojen, laulajien ja instrumentalistien kanssa. Pulli on toiminut myös Espoon kirkkomusiikkiviikon 2005 taiteellisena johtajana.

 
Parhaillaan Anna Pulli jatkaa kirkkomusiikin opintojaan Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulussa aiheenaan ranskalainen urkumusiikki suomalaisessa jumalanpalveluksessa.