Konsertit » Olli Pyylampi, Helsinki

Päivä
19.06.18
Viikonpäivä
tiistai
Aika
20:00

Olli Pyylampi opiskeli urkujensoittoa ja kirkkomusiikkia Sibelius-Akatemiassa. Hän suoritti urkujensoiton A-tutkinnon opettajanaan Olli Porthan ja valmistui musiikin maisteriksi vuonna 2006. Pyylampi on opiskellut urkujensoittoa myös Amsterdamin konservatoriossa Pieter van Dijkin johdolla. Näiden opintojen päätteeksi hän suoritti musiikin kandidaatin tutkinnon. Lisäksi hän on täydentänyt opintojaan useilla koti- ja ulkomaisilla mestarikursseilla.

Pyylampi voitti toisen palkinnon Kotkan kansainvälisessä urkukilpailussa vuonna 2005. Hän on esiintynyt solistina laajalti eri puolella Suomea sekä Ruotsissa, Keski-Euroopassa ja Venäjällä. Lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä kamarimuusikkona ja säestäjänä useiden kuorojen, instrumentalistien ja laulajien kanssa.

Olli Pyylampi työskentelee Helsingin Kallion seurakunnan urkurina. Lisäksi hän toimii urkumusiikin tuntiopettajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Viime vuosina hän on myös työskennellyt asiantuntijana ja valvojana useissa urkujenrakennusprojekteissa.