Concerts » Kaisa Suutela-Kuisma

Date
25.06.13
Day
Tuesday
Time
20:00

Kaisa Suutela-Kuisma (born in 1968) graduated as Master of Music at the Church Music department of the Sibelius Academy in 1993. In 1996, she passed the A-exams in organ as well as song with excellent marks.

Kaisa Suutela- Kuisma has studied the organ with Folke Forsman and Kari Jussila as her teachers and participated in several master classes in Finland and abroad. She studied song with Aulikki Eerola as her teacher and cembalo with Elina Mustonen.

Kaisa Suutela-Kuisma performs actively with solo concerts and as a chamber musician. She is known as an all-round musician who performs as an organist, singer, cembalist, pianist, and violinist. Today, she is the leadning cantor of the Parish of Salo.

Concerts » Kaisa Suutela-Kuisma

Date
25.06.13
Day
Tuesday
Time
20:00

Kaisa Suutela-Kuisma (s.1968) valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian kirkkomusiikkiosastolta 1993. Vuonna 1996 hän suoritti sekä urkujensoiton että laulun A-tutkinnot erinomaisin arvosanoin.

Kaisa Suutela-Kuisma on opiskellut urkujensoittoa Folke Forsmanin ja Kari Jussilan johdolla, sekä osallistunut useille mestarikursseille kotimaassa ja ulkomailla. Laulua hän on opiskellut Aulikki Eerolan ja cembalonsoittoa Elina Mustosen johdolla.

Kaisa Suutela-Kuisma konsertoi aktiivisesti sekä soolokonsertein että kamarimuusikkona. Hänet tunnetaan monipuolisena muusikkona joka esiintyy urkurina, laulajana, cembalistina, pianistina ja viulistina. Nykyisin hän toimii johtavana kanttorina Salon seurakunnassa.