Concerts » Daniel Zaretsky

Date
24.06.14
Day
Tuesday
Time
20:00

Daniel Zaretsky was born in Leningrad in 1964 and studied piano and organ in the State Conservatory. Having finished studies he studied 1991 – 93 at the Sibelius Academy in the class of professor Kari Jussila. He attended also several masterclasses around the Europe.

He started his career as concert organist in 1988 and he has given recitals in all Europe and Russia and also in USA, South America and Australia.

Concerts » Daniel Zaretsky

Date
24.06.14
Day
Tuesday
Time
20:00

Daniel Zaretski syntyi Leningradissa v. 1964 ja opiskeli pianon ja urkujensoittoa Leningradin konservatoriossa. Opintojaan hän täydensi vuosina 1991 – 93 Sibelius-Akatemiassa Kari Jussilan johdolla. Hän osallistui myös lukuisille mestarikursseille eri puolella Eurooppaa.

Vuodesta 1988 alkaen Zaretski on konsertoinut laajasti Euroopassa, Venäjällä, USA:ssa ja Australiassa. Hän on saavuttanut palkintosijoja kansainvälisissä sekä tehnyt nauhoituksia eri radioyhtiöille ja levymerkeille. Zaretski on myös kysytty tuomariston jäsen kansainvälisissä kilpailuissa. Daniel Zaretski toimii Pietarin filharmonian urkurina sekä Pietarin yliopiston ja konservatorion professorina.