Concerts » Birgitte Ebert

Date
30.06.15
Day
Tuesday
Time
20:00

Birgitte Ebert is since 2000 cathedral organist in Ribe Domkirke. She has made her studies in Copenhagen, Lübeck and Paris. As one of the founders of the Rued Langgaard Society in Denmark, she ist the coordinator of the Rued Langgaard Festival which takes place every year since 2010 in Ribe. She has played as a soloist with South Jutland’s Symphony Orchestra as well as the ensembles DRUEN, DUEN and Archi Ensemble and at solorecitals in a.o. Germany, Belgium, Estland and Australia.

Concerts » Birgitte Ebert

Date
30.06.15
Day
Tuesday
Time
20:00

Birgitte Ebert on toiminut vuodesta 2000 alkaen Riben tuomiokirkon urkurina. Opintonsa hän suoritti Kööpenhaminassa, Lyypekissä ja Pariisissa. Ebert oli perustamassa Rued Langgaard-säätiötä Tanskassa ja toimii Rued Langgaard -festivaalin taiteellisena johtajana. Festivaali pidetään joka vuosi Ribessä. Ebert on esiintynyt monien orkestereiden solistina Tanskassa ja soolokonsertein myös Saksassa, Belgiassa, Virossa ja Australiassa.