Concerts » Keiko Inoue

Date
28.07.15
Day
Tuesday
Time
20:00

Keiko Inoue is one of the foremost concert organists. Born in Tokyo (JAPAN), she attended Tokyo National University of Fine Arts and Music where she studied and obtained Bachelor of Music and Master of Music. Sie continued musical studies in Freiburg in Germany (Staatlichen Hochschule für Musik in Freiburg im Breisgau) under Prof.

Zsigmond Szathmary, and then obtained Solistenprüfung (Konzertexamen). Keiko Inoue performed innumerable concerts all over Japan as a soloist. Overseas performances in Germany, France, U.S.A., Denmark, Belgium, Swiss, Poland, Czechoslovakia, and Hong Kong.

Ten CD titles have been released on DENON label (Nippon Columbia). Organist in Omorimegumi church in Tokyo and has taught organ at KobeCollege. Advisory Organist, Lilia-hall. Member of Japan Guild of Organists.

Concerts » Keiko Inoue

Date
28.07.15
Day
Tuesday
Time
20:00

Keiko Inoue on syntynyt Tokiossa ja hän valmistui maisteriksi Tokion taide- ja musiikkiyliopistosta. Hän jatkoi opintojaan Freiburgissa Saksassa Zsigmond Szathmaryn johdolla suorittaen solistitutkinnon.Inoue on soittanut lukemattomia konsertteja ympäri Japania ja konsertoinutSaksassa,Ranskassa USA:ssa, Tanskassa, Belgiassa, Sveitsissä, Puolassa, Tsekkoslovakiassa ja Hong Kongissa.

Japanilainen DENON-levy-yhtiö (Nippon Columbia) on julkaissut 10 Inouen solo-CD:tä. Keiko Inoue työskentelee urkurina Tokion Omorimegumi-kirkossa ja opettaa urkujensoittoa Kobe-koulussa. Hän on avustava urkuri Tokion Lilia-konserttisalissa ja Japanin urkurijärjestön jäsen.