Concerts » Birgitta Forsman (Turku, Finland)

Date
14.06.16
Day
Tuesday
Time
20:00

Concerts » Birgitta Forsman (Turku)

Date
14.06.16
Day
Tuesday
Time
20:00

Birgitta Forsman suoritti musiikinmaisterintuntkinto 1990 ja urkujensoiton A tutkinto vuonna 1992 Sibelius-Akatemiassa. Kevättalvella 1994 hänellä oli ensikonserttinsa Helingin tuomiokirkossa. Forsman on konsertoinut Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa, Hollannissa ja Puolassa. Hän on myös tehnyt nauhoituksia yleisradiollle sekä mmm oman CD levyn.

Forsmanin urkuopettajina Sibelius-Akatemiassa ovat olleet Olli Porthan, Jaana Ikonen ja Kari Jussila. Hän on osallistunut useimpiin mestarikursseille opettajinaan mm Olivier Latry, Ton Koopman, Jaques van Oortmerssen sekä Harald Vogel.Salamancassa Guy Bovetin ja Monsterrat Torrentin johdolla hän on opiskellut vanhaa espanjalaista urkumusiikkia ja Chicagossa hän on opiskellut Wolfgang Rübramin johdolla.

Birgitta Forsman on toiminut urkulehtorina Sibelius-Akatemian Kirkkomusiikkiosastolla Kuopiossa , Kanttorina Vaasassa, Lahdessa ja nykyään Turun ruotsalaisen seurakunnan kanttorina.