Konsertit » Turun tuomiokirkon vuoden 2015 nuori taiteilija Elisa Murtoperä

Päivä
02.06.15
Viikonpäivä
tiistai
Aika
20:00

Elisa Murtoperä opiskeli kirkkomusiikkia Sibelius-Akatemian Kuopion osastolla valmistuen sieltä musiikin maisteriksi keväällä 2011. Samaan aikaan hän opiskeli Savonia-ammattikorkeakoulussa urkujensoitonopettajaksi. Syksyllä 2011 Elisa valittiin Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen koulutusohjelmaan pääaineenaan urut, ja hän suoritti urkujensoiton A-tutkinnon erinomaisesti viime keväänä Olli Porthanin ja Markku Hietaharjun ohjauksessa. Syksyn 2013 Elisa oli vaihto-oppilaana Amsterdamissa. Elisa on monipuolinen muusikko ja tykkää tehdä musiikkia erilaisissa kokoonpanoissa ja projekteissa sekä soittaen että laulaen. Tällä hetkellä hän työskentelee kanttorina Kotkan seurakunnassa.