Konsertit » Keiko Inoue, Japani

Päivä
30.07.19
Viikonpäivä
tiistai
Aika
20:00

Keiko Inoue on syntynyt Tokiossa ja hän valmistui maisteriksi Tokion taide- ja musiikkiyliopistosta, jossa hän opiskeli professori Tsuguo Hironon johdolla. Hän jatkoi opintojaan Freiburgissa Saksassa professori Zsigmond Szathmaryn johdolla suorittaen solistitutkinnon.

Inoue on soittanut lukemattomia soolokonsertteja ympäri Japania ja konsertoinut myös monissa Euroopan maissa eri orkesterien kanssa. Konserttikiertueet ovat vieneet hänet myös Yhdysvaltoihin ja Hong Kongiin. Hän on myös soittanut useilla urkufestivaaleilla ja istunut urkukilpailujen tuomaristossa sekä esiintynyt usein televisiossa ja radiossa. Japanilainen DENON-levy-yhtiö (Nippon Columbia) on julkaissut 10 Inouen soolo-CD:tä.

Keiko Inoue työskentelee urkurina Tokion Omorimegumi-kirkossa ja opettaa urkujensoittoa Kobe-koulussa. Hän on avustava urkuri Tokion Lilia-konserttisalissa ja Japanin urkurijärjestön jäsen.