Konsertit » Elke Voelker, Saksa

Päivä
27.07.21
Viikonpäivä
tiistai
Aika
20:00

Elke Völker opiskeli laajasti urkuja, pianoa, cembaloa, musiikinjohtoa ja kirkkomusiikkia Saksassa, Ranskassa ja USAssa. Heidelbergin yliopistossa hän on suorittanut musiikkitieteen tohtorin tutkinnon ja tämän myötä hän on julkaissut runsaasti artikkeleita eri musiikkitieteen julkaisuissa.

Völker on saavuttanut useita palkintosijoja kansainvälisissä urkukilpailuissa. Kilpailumenestysten myötä hänestä tuli kysytty konsertoija ja opettaja eri puolilla maailmaa. Levytyksissään hän on keskittynyt erityisesti saksalaiseen ohjelmistoon ja aivan erityinen sija hänen ohjelmistossaan on Sigfrid Karg-Elertin teoksilla. Völkerillä on käynnissä Karg-Elertin kokonaislevytys, josta on tällä hetkellä valmiina 8 CDtä.

Elke Völker toimii Speyerin katedraalin musiikinjohtajana vuodesta 2009.