Konsertit » Andreas Liebig, Sveitsi

Päivä
20.06.23
Viikonpäivä
tiistai
Aika
20:00

Andreas Liebig (s. 1962) toimii vuodesta 2014 Baselin tuomiokirkon urkurina. Vuosina 2013-2015 hän johti Innsbruckissa konservatorion urkuosastoa.Liebig opiskeli mm. Ludger Lohmannin luokalla Stuttgartissa, Martin Haselböckin luokalla Lyypekissä ja Pariisissa Daniel Rothin johdolla sekä Wienissä Han Haselböckin johdolla.Vuonna 1988 hän voitti ensimmäiset palkinnot Odensen ja Dublinin kilpailuissa.

Andreas Liebig on toiminut urkurina Tanskassa, Norjassa ja Sveitsissä lisäksi hän on toiminut useiden festivaalien johtajana (mm. Dornumissa www.nachtorgel.de). Hänellä on runsaasti levytyksiä sekä jäsenyyksiä kansainvälisten kilpailujen tuomaristoissa. Hänen ohjelmistonsa kattaa koko urkukirjallisuuden ja hän esiintyy urkurina ympäri maailmaa.​