Konsertit » Elisa Vikki

Päivä
04.06.24
Viikonpäivä
tiistai
Aika
20:00

Elisa Vikki on varsinaissuomalaislähtöinen musiikinteoriaan hurahtanut urkuri. Hän opettaa musiikin hahmotustaitoja Hyvinkään musiikkiopistossa ja esiintyy urkurina ja cembalistina erilaisissa kokoonpanoissa.

Vikki valmistui musiikin maisteriksi urkujen koulutusohjelmasta keväällä 2022 opettajinaan Markku Hietaharju ja Markku Mäkinen. Pianonsoittoa hänelle ovat opettaneet Annikka Konttori-Gustafsson ja Jussi Siirala ja cembalonsoittoa Annamari Pölhö. Opinnoissaan hän on syventynyt lisäksi improvisointiin, pedagogiikkaan ja varhaisiän musiikkikasvatukseen. Vuonna 2020 hän valmistui myös pianonvirittäjäksi. Nyt hän täydentää osaamistaan musiikinteorian maisteriohjelmassa, jossa perehtyy erityisesti esittämisen ja musiikkianalyysin vuorovaikutukseen ja vanhaan musiikkiin. Kotoisimmaksi hän tuntee olonsa barokkimusiikin, uuden musiikin ja improvisoinnin parissa.